Dunav osiguranje a.d.o.

CRH (Srbija) d.o.o.
Naziv Dunav osiguranje a.d.o.
Delatnost Osiguranje
Najvažniji proizvodi i usluge Sve vrste osiguranja, reosiguranja, saosiguranja i pružanja ostalih usluga u osiguranju
Broj zaposlenih 2.929
Godišnji prihodi i porezi 185.941.240 EUR / 25.282.517 EUR
Kontakt 011 3224 001
Web www.dunav.com
Social

Kompanija Dunav osiguranje, sa 2.929 zaposlenih, 29 filijala i oko 600 prodajnih mesta, jedina je kompanija u Srbiji registrovana za sve vrste osiguranja. U sastavu ovog akcionarskog društva posluju „Dunav re“, „Dunav društvo za upravljavanje dobrovoljnim penzijskim fondom“, „Dunav Stokbroker“, „Dunav auto“ i „Dunav turist“ u Beogradu, kao i „Dunav osiguranje“ u Banjaluci.

Istraživanja tržišta i uporedne analize poslovanja osiguravajućih društava pokazuju da kompanija Dunav osiguranje zauzima lidersku poziciju na domaćem tržištu. Svojim klijentima na raspolaganju nudi više od 90 različitih osiguravajućih usluga.

Stručno znanje zaposlenih, principi poslovanja zasnovani na vrhunskom kvalitetu kontrolisanih radnih procesa, počev od pružanja informacija klijentima, pa sve do ažurne isplate odšteta u slučaju ostvarenja rizika, garanti su sigurnosti klijenata kompanije.

Ozbiljno shvatajući svoju društvenu odgovornost, kompanija Dunav osiguranje ulaže sredstva u brojne sportske kolektive i pojedince, kulturne, naučne i umetničke projekte. Kao članica NALED-a i kompanija koja čini lice odgovornog poslovanja u Srbiji, kompanija Dunav osiguranje se aktivno uključila u borbu protiv sive ekonomije.