Fly Fly Travel

  • Fly Fly Travel
Naziv Fly Fly Travel
Delatnost Rezervacija i prodaja turističkih usluga (avio karte, aranžmani, krstarenja, osiguranje)
Najvažniji proizvodi i usluge Avio karte, aranžmani
Web www.flyflytravel.com
Social

Kompanija Fly Fly Travel jedna je od vodećih kompanija na srpskom i regionalnom tržištu u oblasti rezervacije i prodaje avio karata, krstarenja i turističkih aranžmana. Pored toga, bavi se prodajom putnog osiguranja. Putnicima u Srbiji dostupan je i Fly Fly App, besplatna mobilna aplikacija ove kompanije za pretraživanje i rezervaciju avio karata.

U sastavu kompanije nalazi se Fly Fly Academy, obrazovni centar koji osposobljava kadrove za rad u sferi civilne avijacije, za poslove kabinskog osoblja i za prevoz opasnih materija.

Fly Fly Travel od oktobra 2010. godine izdaje Fly & Travel Inflight Magazine, dvojezični mesečnik koji se bavi temama civilnog vazduhoplovstva i turizma, sa raznim zanimljivostima o zemljama širom sveta, njihovim kuhinjama, arhitekturama i dr.

Fly Fly Travel dobitnik je brojnih nagrada za najbolju turističku agenciju, među kojima se ističu „Brand Leader Award“ i „Zlatno turističko srce“ dve godine zaredom, kao i priznanja „Serbian brend 2016“, „Vip BizPartner 2014“, „Business Partner 2016“ i „Bečki oskar popularnosti“.

Pored Srbije, posluje i u inostranstvu, a trenutno ima poslovnice u: Crnoj Gori, Hrvatskoj, Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Austriji i Turskoj.