Opština Srbobran: Glasanje za predloge projekata

Opština Srbobran osvojila je treće mesto u kategoriji malih opština u okviru takmičenja Uzmi račun i pobedi 2020 i nagradu od 20.000 evra za lokalna ulaganja po izboru građana.

U periodu od 06. do 28. maja 2021. građani su putem portala www.uzmiracun.rs glasali za najbolju od tri projektne ideje koje je predložila lokalna samouprava, a najveći broj glasova osvojio je projekat za izgradnju dečijeg igrališta (879 glasova).

Detaljnije o svim predloženim projektima pročitajte u nastavku.

0

Zamena kotlova u tri vrtića PU „Radost“

U vrtićima opštine Srbobran - „Snežana“, „Čuperak“ i „Pepeljuga“ kotlovi za grejanje su stari i dotrajali i potrebno ih je zameniti. Projektom je predviđeno da se postojeći kotlovi zamene novim, kondenzacionim gasnim kotlovima. 

Pročitaj vise
0

Izgradnja tri teretane na otvorenom

Na teritoriji Srbobrana postoji jedna improvizovana teretana na otvorenom koju su građani napravili na igralištu u Proleterskoj ulici na Vašarištu, ali je dotrajala i nebezbedna...

Pročitaj vise
0

Izgradnja dečijeg igrališta

Opština Srbobran ima veliki deficit broja igrališta u odnosu na broj mlađe populacije. Svež vazduh, fizička aktivnost i socijalizacija dece samo su neki od razloga zašto lokalna samouprava želi da postavi novo igralište u Kajmakčalanskoj ulici...

Pročitaj vise