Startuj legalno obuke

Startuj legalno

Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj (NALED) i organizacija ENECA (EcoNomic Expert Community Association) pozivaju početnike u poslovanju, koji su u poslednjih šest meseci pokrenuli svoj biznis (bez obzira na to da li su registrovani u formi privrednog društva ili preduzetnika), kao i one koji nameravaju da otvore svoju radnju ili firmu, da se prijave za učešće u besplatnim radionicama Startuj legalno.

Cilj radionica je da se upoznaju sa pravnim okvirom, poreskim zakonima i administrativnim procedurama, osnovama finansija i izvorima finansiranja, ali i najčešćim greškama u prvim poslovnim koracima, kako bi se stimulisali i obučili da u samom startu posluju u legalnim tokovima.

Radionice se realizuju u okviru projekta „Podrška Vladi Srbije u borbi protiv sive ekonomije“, koji NALED sprovodi uz podršku nemačke organizacije za međunarodnu saradnju (GIZ) i deo je podrške u sprovođenju Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije i realizaciji kampanje Godina borbe protiv sive ekonomije.

Mesto, datum i vreme održavanja radionica:

  • Beograd - 20. oktobar od 09h do 17h / NALED (Makedonska 30/VII)
  • Niš - 27. oktobar od 10h do 18h / EU info Point (Vožda Karađorđa 5)
  • Novi Sad - 3. novembar od 10h do 18h / EU info Point (Bulevar Mihajla Pupina 17)

Kako se prijaviti?

Za učešće u radionicama možete se prijaviti slanjem popunjenog aplikacionog formulara sa informacijom za koji grad se prijavljujete na e-mail office@naled.rs.

Poslednji dan za prijavu:

  • Beograd – sreda 18. oktobar
  • Niš – sreda 25. oktobar
  • Novi Sad – sreda 1. novembar

Aplikacioni formular možete preuzeti ovde.

Video snimci sa radionice održane u Beogradu, 20. oktobra 2017. dostupni su na YouTube plejlisti.