Tehnomanija

  • Tehnomanija d.o.o.
Naziv Tehnomanija d.o.o
Delatnost Trgovina na malo električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo
Najvažniji proizvodi i usluge Prodaja
Broj zaposlenih 492
Kontakt 011-3-713-713, *001 (za pozive iz svih mobilnih mreža)
Web www.tehnomanija.rs
Social

Kompanija Tehnomanija d.o.o. osnovana je 1999. godine, i danas je lider na tržištu Srbije u oblasti trgovine na malo, električnim i elektronskim uređajima za domaćinstvo.

U bogatoj ponudi nalazi se više od 20.000 različitih proizvoda renomiranih proizvođača. Uređaji iz širokog asortimana Tehnomanije obuhvataju nekoliko grupa, a to su: bela tehnika, mali kućni aparati, televizori, telefoni, IT uređaji i dodatna oprema.

Tehnomanija poseduje široku maloprodajnu mrežu koja ima više od 35 objekata širom Srbije.

U svom svakodnevnom poslovanju Tehnomanija promoviše pozitivnu, ohrabrujuću i veselu radnu atmosferu, rukovodeći se verovanjem da su zadovoljstvo zaposlenih i prijatna radna atmosfera najbitniji aspekt uspešnog poslovanja.

Jedan od prioriteta Tehnomanije je borba protiv uvoza, distribucije i prodaje polovne tehničke robe na tržištu Srbije. Direktna posledica postojanja sivog tržišta je nezadovoljstvo potrošača kvalitetom polovne robe usled velikog broja kvarova i nepostojanja garancija, kao i umanjeni prihodi državnog budžeta.

Vođena željom da pruži svoj doprinos u borbi za uspešniju ekonomiju Srbije, Tehnomanija se uključila u kampanju za borbu protiv sive ekonomije. Glavni cilj učešća u kampanji je podizanje svesti građana Srbije o tome da siva ekonomija izaziva nesagledive negativne posledice po ekonomiju društva u celini.