Telekom Srbija a.d.

Telekom Srbija a.d.
Naziv Telekom Srbija a.d.
Delatnost Telekomunikacije
Najvažniji proizvodi i usluge Usluge pod brendom mts
Broj zaposlenih 7.829
Web www.mts.rs
Social

Kompanija Telekom Srbija zauzima vodeću poziciju na tržištu telekomunikacija u Srbiji i svojim korisnicima omogućava jedinstveno i integrisano korisničko iskustvo. Poslujući u Srbiji pod okriljem brenda mts, kompanija pruža usluge iz oblasti mobilne i fiksne telefonije, multimedijalnih servisa i interneta. Uvođenjem novih usluga i primenom najsavremenijih tehnologija, kompanija nastoji da omogući globalnu povezanost i da stvaranjem uslova za izvanrednu komunikaciju obogati život ljudi. U korporativne vrednosti Telekoma Srbija duboko je ukorenjeno i društveno odgovorno poslovanje i u skladu sa tim opredeljenjem kompanija donosi sve poslovne odluke.

Danas Telekom Srbija grupa u svom sastavu ima 14 kompanija lociranih u šest zemalja. Kontinuiranim ulaganjem u dalji razvoj i modernizaciju telekomunikacione infrastrukture, mreže i usluga, kompanija je u mogućnosti da uspešno odgovori na sve izazove, zahteve i očekivanja korisnika.

Telekom Srbija je kompanija koja u svakom pogledu podržava prave vrednosti, tako da se legalitet u poslovanju nikad ne dovodi u pitanje. Ekonomski razvoj i napredak je temelj razvoja društva i države, kao i naše kompanije, a on se može ostvariti samo ukoliko svi podjednako tome doprinosimo. Suzbijanje sive ekonomije je jedan od najvažnijih doprinosa u tom pravcu i upravo je to razlog zašto podržavamo nacionalnu kampanju za suzbijanje sive ekonomije.