04.11.2023.

Izvučena još dva dobitnika stanova u četvrtom krugu nagradne igre

Izvučena još dva dobitnika stanova u četvrtom krugu nagradne igre

U okviru nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena dva dobitnika stanova u Beogradu. Dvosobni stan u Zemunskim kapijama dobila je učesnica Branka Avramović sa kodom GG229923. Reč je o dobitnici iz Inđije koja je skenirala račun u vrednosti od 340 dinara.

Dobitnica drugog, trosobnog stana na Novom Beogradu je Biljana Jovanović iz Leskovca, koja je skenirala račun od 27 dinara. Naime, izvučen je kod sa brojem KF548041.

Do danas do 12 časova skenirano je ukupno fiskalnih računa 275.627.339 sa 1.031.747 naloga.

Zvanična mis Srbije Anja Radić pomaže u izvlačenju dobitnika dva stana u Beogradu.

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković i Vesna Dotlić. Srećni dobitnici trećeg izvlačenja bili su Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši.

U poslednjem, petom izvlačenju, koje će biti održano sledeće subote, biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.