11.11.2023.

Izvučena poslednja dva dobitnika stanova u Beogradu

Izvučena poslednja dva dobitnika stanova u Beogradu

U poslednjem, petom krugu nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” večeras su na RTS izvučena dva dobitnika stanova u Beogradu. Trosoban stan na Novom Beogradu u okviru bloka 63 dobila je učesnica Iva Raičević sa kodom KM594652. Reč je o dobitnici iz Beograda koja je skenirala račun u vrednosti od 140 dinara.

Dobitnica drugog, četvorosobnog stana na Novom Beogradu je Mirjana Marković Pašić iz Beograda, koja je skenirala račun od 929,97 dinara. Naime, izvučen je kod sa brojem FM214122.

Do danas do 12 časova skenirano je ukupno 285.798.140 fiskalnih računa sa 1.050.426 naloga.

U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković i Vesna Dotlić.

Srećni dobitnici trećeg izvlačenja bili su Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši. U četvrtom izvlačenju dvosoban stan dobila je Branka Avramović, a trosoban stan pripao je Biljani Jovanović.

Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi su dodeljivani u pet javnih izvlačenja, u svakoj od emisija po dva stana.

Vlada Republike Srbije kao organizator nagradne igre u saradnji s NALED-om zahvaljuje svim građanima na izuzetno velikom odzivu, pokazanoj odgovornosti i doprinosu koji daju borbi protiv sive ekonomije i boljoj naplati poreza iz kojih se finansiraju školstvo, zdravstvo, socijalna davanja, putevi i sve ono što čini jednu zemlju dobrim mestom za život.