02.10.2021.

Izvučeni dobitnici nagradne igre

Izvučeni dobitnici nagradne igre

U trećem izvlačenju jesenjeg kruga nagradne igre "Uzmi račun i pobedi 2021" dodeljeno je pet automobila „fijat 500L“ i stan u Beogradu, a najvredniju nagradu, stan u naselju „Zemunske kapije“, dobila je Marjana Đekić iz Beograda.

Srećne dobitnike, iz bazena u studiju Radio-televizije Srbije (RTS) sa 10.094.869 pristiglih koverata, izvukli su ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture u Vladi Republike Srbije Tomislav Momirović i vateroplista Nikola Rađen.

Momirović je tom prilikom istakao da je uzimanje računa ključno za borbu protiv sive ekonomije, i ocenio da je to posebno teško u građevinarstvu.

On je rekao da je problem složen, da se Vlada protiv toga efikasno bori i apelovao na građane da se pridržavaju pravila i uzimaju račune.

Dobitnici automobila "fijat 500L" su Ljubičica Miljković iz Knjaževca, Aleksandra Pavić iz Beograda, Aleksandra Stuparević iz Bora, Snežana Grujić Komarčić iz Beograda, Biljana Nedeljković iz Kragujevca, a koverat koji je potpisala Vesna Popović sa Banovog Brda, izvučena kao potencijalna dobitnica "fijata 500L", nije bio ispravan, pošto nije napisan broj telefona.

Izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Vladica Miloradović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Aleksandar Stanojović iz NBS, Dragoslav Glišović iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Jelena Gavrilović iz Ministarstva finansija.

Građane u ukupno šest jesenjih izvlačenja očekuju vredne nagrade, i to 30 automobila "fijat 500L" i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju "Zemunske kapije" i glavna nagrada stan u "Beogradu na vodi".

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Slanje koverata je potpuno besplatno. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2021".