18.02.2023.

Poznati dobitnici stanova u četvrtom izvlačenju nagradne igre

Poznati dobitnici stanova u četvrtom izvlačenju nagradne igre

U četvrtom izvlačenju nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" dodeljeni su stanovi u naselju "Zemunske kapije" i u novobeogradskom naselju "Petica".

Dobitnik stana u naselju "Zemunske kapije" je Zoran Stojičić iz Inđije, dok je stan u naselju "Petica" na Novom Beogradu pripao Željku Mijatoviću iz Smederevske Palanke

U prethodna tri izvlačenja dodeljeno je šest stanova.

U večerašnjem izvlačenju učestvovalo je 90.338.279 računa koje je 876.605 učesnika skeniralo koristeći aplikaciju zaključno sa alfanumeričkim kodom EC338279.

Brojevi se izvlače iz bubnja, a nakon toga pritiskom na taster utvrđuju se dva slova ispred izvučenih brojeva kako bi se dobio kompletan kod dobitnog računa.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani preko aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće i konkurišu za vredne nagrade.

Svake subote izvlače se dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu predviđeno je pet izvlačenja. Ukupni nagradni fond vredan je 1,7 miliona evra.

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji "Uzmi račun i pobedi" preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. To je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća u svakom izvlačenju imaju fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Svi računi koji ne budu dobitni biće u konkurenciji za nagrade u narednom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.