28.10.2023.

Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši dobitnici stanova u trećem krugu nagradne igre

Stojan Bukumirović i Dobrivoj Martonoši dobitnici stanova u trećem krugu nagradne igre

U trećem izvlačenju nagradne igre “Uzmi račun i pobedi” izvučena su još dva dobitnika stanova u Beogradu.

Dvosobni stan u Zemunskim kapijama dobio je učesnik Stojan Bukumirović sa kodom HD147456. Reč je o dobitniku iz Beograda koji je skenirao račun u vrednosti od 207 dinara.

Dobitnik drugog, dvosobnog stana na Novom Beogradu je Dobrivoj Martonoši  iz Kikinde, koji je skenirao račun od 2.214 dinara. Naime, izvučen je kod sa brojem AB648454.

Do danas do 12 časova skenirano je ukupno 265.886.058 fiskalnih računa. U trećem izvlačenju učestvuju 1.015.463 građanina koji su poslali račune preko aplikacije.
U prvom izvlačenju stanove u Beogradu dobili su – Aleksa Vesić i Branislav Miodrag, a u drugom Milica Marković iz Kragujevca i Vesna Dotlić iz Pančeva.

U sledećem, četvrtom izvlačenju, biće poznati vlasnici dvosobnog i trosobnog stana, dok će u poslednjem izvlačenju biti dodeljeni trosobni i četvorosobni stan.
Nagradni fond ovog ciklusa igre "Uzmi račun i pobedi" obuhvata 10 stanova u Beogradu, ukupne vrednosti od skoro 1,7 miliona evra. Stanovi se dodeljuju u pet javnih izvlačenja, a u svakoj od emisija dodeljuju se po dva stana.

Pravo učešća u prvom i svakom narednom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji, imaju pravo učešća u narednom izvlačenju.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a.