Drugo izvlačenje u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", održano je večeras u 18 sati, a specijalni gost Lena Kovačević izvukla je dva srećna dobitnika koji su osvojili stanove u Zemunskim kapijama.

Prva dobitnica, Dragana Slamarski iz Vršca, osvojila je jednoiposoban stan u Zemunskim kapijama, a druga dobitnica je Senka Jovanović iz Beograda i osvojila je dvosoban stan takođe u Zemunskim kapijama.

Vlada Srbije je, uz podršku NALED-a, organizovala novi ciklus nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Prvi krug će trajati od 12. januara do 25. februara 2023, a umesto slanja fiskalnih računa u kovertama, građani pravo učešća ostvaruju registrovanjem računa putem mobilne aplikacije "Uzmi račun i pobedi", koju je razvila Poreska uprava Srbije.

Ove godine, nagradna igra po prvi put ne podrazumeva slanje koverata sa računima, već građani putem aplikacije skeniraju račune i na taj način stiču pravo na učešće. Svake subote biće izvučeni dobitnici dva stana u Beogradu, a u ovom ciklusu očekuju se pet izvlačenja. Prvo izvlačenje bilo je prošle subota i tada su dodeljena prva dva stana.

Podsetimo, prvi srećni dobitnik u prvom izvlačenju u novom ciklusu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" bio je Vladan Petrović iz Šapca, i on je osvojio jednoiposoban stan od 46.55 metara kvadratnih, a poslao je račun u iznosu od 660 dinara. Druga srećna dobitnica u prvom izvlačenju,bila je Malina Radosavljević iz Kruševca i ona je osvojila dvosoban stan takođe u Zemunskim kapijama, a poslala je račun u iznosu od 210 dinara.

Pravila učešća u nagradnoj igri

Pravo na učešće u ovoj nagradnoj igri imaju svi punoletni građani Republike Srbije, a za učestvovanje je neophodno imati instaliranu aplikaciju "Uzmi račun i pobedi" na mobilnom telefonu.

Na aplikaciji "Uzmi račun i pobedi" preko jednog uređaja mogu se napraviti najviše pet različitih naloga, sa pet imena i brojeva telefona. To je omogućeno sa ciljem da mladi mogu da prijave starije koji nemaju odgovarajuće mobilne telefone, a sve kako niko ne bi bio diskriminisan.

Pravo učešća svakom izvlačenju imaće fiskalni računi uneti do 12 časova na dan izvlačenja.

Svi računi koji ne budu dobitni, biće u konkurenciji za nagrade u narednom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.