У последњем, петом кругу наградне игре “Узми рачун и победи” вечерас су на РТС извучена два добитника станова у Београду. Трособан стан на Новом Београду у оквиру блока 63 добила је учесница Ива Раичевић са кодом KM594652. Реч је о добитници из Београда која је скенирала рачун у вредности од 140 динара.

Добитница другог, четворособног стана на Новом Београду је Мирјана Марковић Пашић из Београда, која је скенирала рачун од 929,97 динара. Наиме, извучен је код са бројем FM214122.

До данас до 12 часова скенирано је укупно 285.798.140 фискалних рачуна са 1.050.426 налога.

У првом извлачењу станове у Београду добили су Алекса Весић и Бранислав Миодраг, а у другом Милица Марковић и Весна Дотлић.

Срећни добитници трећег извлачења били су Стојан Букумировић и Добривој Мартоноши. У четвртом извлачењу двособан стан добила је Бранка Аврамовић, а трособан стан припао је Биљани Јовановић.

Наградни фонд овог циклуса игре "Узми рачун и победи" обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од скоро 1,7 милиона евра. Станови су додељивани у пет јавних извлачења, у свакој од емисија по два стана.

Влада Републике Србије као организатор наградне игре у сарадњи с НАЛЕД-ом захваљује свим грађанима на изузетно великом оџиву, показаној одговорности и доприносу који дају борби против сиве економије и бољој наплати пореза из којих се финансирају школство, здравство, социјална давања, путеви и све оно што чини једну земљу добрим местом за живот.