У трећем извлачењу у оквиру наградне игре "Узми рачун и победи“ вечерас су извучени потенцијални добитници два трособна стана у Београду у насељу Земунске капије.

Потенцијалнa добитница трособног стана је Маја Церовић. Место промета рачуна је Нови Београд, а висина добитног рачуна је 80 динара. Потенцијални добитник другог трособног стана је Марко Гатало, а добитни рачун у износу од 380 динара платио је безготовински у Новом Саду.

Наша представница на овогодишњој Евровизији Теја Дора помаже у извлачењу кодова потенцијалних добитника.

У трећем извлачењу учествује 485.573 налога грађана који су послали рачуне преко апликације. У игри је више од 80 милиона додељених кодова.

У другом извлачењу прошле суботе, извучени су добитници једноипособног и двособног стана у Земунским капијама – Драган Раденовић и Мирјана Миловановић.

Укупан наградни фонд овог круга обухвата 10 станова у Београду – у сваком од пет извлаче се по два стана.

Фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења имају право да учествују у наградној игри.

Апликација је доступна у продавницама GooglePlay, Apple и Huawei, а у игри учествују рачуни са QР кодом који су издати на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, не старији од 1. јануара 2024. године.

Нови круг доноси и једну новину за безготовинска плаћања. Уносом у апликацију, сваки фискални рачун добија јединствени алфанумерички код, а уколико је на налогу забележен безготовински начин плаћања (картицом, инстант и др.) добија се и још један додатни код. Сви додељени кодови равноправно учествују у јавним извлачењима.