Pravila nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2018. - drugi krug

Vlada Republike Srbije je na sednici održanoj 16. marta 2018. usvojila Pravila za drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2018“ i nagradni fond ukupne vrednosti 139.875.730,12 dinara sa uračunatim PDV-om.

Glavna premija je stan u naselju Beograd na vodi, a u nagradnom fondu nalazi se još pet stanova i to četiri u Beogradu i jedan stan u Novom Sadu, 50 automobila Fiat 500L Pop Star, vaučeri za kupovinu kompanija Forma Ideale, Gorenje, Tehnomanija, Gomex, DIS i Ušće Shopping Center.

Propozicijama je predviđeno da drugi krug nagradne igre traje od 7. aprila do 5. maja. Javna izvlačenja dobitnika nagrada biće organizovana uživo na programu Radio-televizije Srbije od 17:30 časova i to 7, 14, 21. i 28. aprila.  Sve koverte koje su prispele u prvom krugu nagradne igre i nisu izvučene u nekom od javnih izvlačenja tokom marta, učestvovaće u izvlačenjima drugog kruga.

I u drugom krugu nagradne igre, pravo učešća imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe i pošalju 10 fiskalnih računa ili 10 potvrda za plaćanje karticom (''slipova''), minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 01. januara 2018. godine.

Spisak dobitnika nagrada biće objavljen u dnevnom listu „Politika“ u roku od pet dana od dana svakog izvlačenja i na internet stranici nagradne igre www.uzmiracun.rs.

Nagradni fond je obezbeđen iz budžeta Republike Srbije i od privrede okupljene u Savezu za fer konkurenciju u NALED-u: Mastercard, Telekom Srbija, Moj Kiosk, Dunav osiguranje, Tehnomanija, British American Tobacco SEE, Coca-Cola HBC, DIS, Gomex, Gorenje, JTI, Philip Morris, Forma Ideale, Ušće Shopping Center.