У трећем извлачењу наградне игре “Узми рачун и победи” извучена су још два добитника станова у Београду.

Двособни стан у Земунским капијама добио је учесник Стојан Букумировић са кодом HD147456. Реч је о добитнику из Београда који је скенирао рачун у вредности од 207 динара.

Добитник другог, двособног стана на Новом Београду је Добривој Мартоноши из Кикинде, који је скенирао рачун од 2.214 динара. Наиме, извучен је код са бројем AB648454.

До данас до 12 часова скенирано је укупно 265.886.058 фискалних рачуна. У трећем извлачењу учествују 1.015.463 грађанина који су послали рачуне преко апликације.

У првом извлачењу станове у Београду добили су – Алекса Весић и Бранислав Миодраг, а у другом Милица Марковић из Крагујевца и Весна Дотлић из Панчева.

У следећем, четвртом извлачењу, биће познати власници двособног и трособног стана, док ће у последњем извлачењу бити додељени трособни и четворособни стан.

Наградни фонд овог циклуса игре "Узми рачун и победи" обухвата 10 станова у Београду, укупне вредности од скоро 1,7 милиона евра. Станови се додељују у пет јавних извлачења, а у свакој од емисија додељују се по два стана.

Право учешћа у првом и сваком наредном извлачењу имаће фискални рачуни унети до 12 часова на дан извлачења. Они рачуни који буду регистровани након тога или који не буду извучени у емисији, имају право учешћа у наредном извлачењу.

Право учешћа имају сви пунолетни грађани са пребивалиштем или боравиштем у Републици Србији. У игри могу да учествују само рачуни који садрже QR код и издати су на територији Републике Србије у складу са Законом о фискализацији, без обзира на датум издавања.

За сваки успешно скенирани или ручно унети рачун, учесници ће добијати свој јединствени код који се састоји од два слова и шест бројева (нпр. АА000000). До добитног кода ће се долазити извлачењем куглица из бубња Државне лутрије Србије у студију РТС-а.